dōTERRA© tanácsadás

Segítek abban, hogyan tudsz fizikai, mentális és lelki kihívásaidra természetes megoldást találni az esszenciális olajok segítségével. 

A doTERRA a legmagasabb minőséget képviseli. Az alapanyagok beszerzése egy kölcsönösen egymásra ható módon történik, az egész világon, főként fejlődő országokból, őstermelőktől szerzi be az alapanyagokat, ezzel támogatva a helyiek életét. Az alapanyagok az őshonos területről származnak, közel ötven országból. Akkor szüretelnek, mikor a legnagyobb a növény, gyümölcs hatóanyaga.

Minden üvegcse alján van egy sorszám, amit ha egy weboldalra beírunk, akkor megkapjuk a kémiai profilját az olajnak és, hogy milyen ellenőrző vizsgálatokon esett át, és honnan származik, pontosan mit tartalmaz az üveg. Ezért kaphatta meg a CPTG, Tanúsított, Tiszta, Tesztelt minősítést. A növényi esszenciális olajok közül vannak mono-, és keverék olajok is. Általában 15 ml kiszerelésben elérhetőek, ebből egyszerre 1-2 cseppnél elegendő, mivel nem egy hagyományos olaj, hanem igen koncetrált, erőteljes. Egy üveg hosszú hónapokig, akár egy évig is elegendő.

Több módon is lehet alkalmazni:

Aromatikusan, inhalálni vagy hidegpárologtatóban alkalmazni. Az inhalálás módja, hogy 1 cseppet teszünk a tenyerünkbe, arcunkhoz emeljük, és 7 mély lélegzetet veszünk befelé figyelve, ekkor 20 másodperc alatt az agyunkba jut az olaj, 2 perc alatt a véráramba, és 20 percen belül a sejtmembránon belül is kimutatható. Ekkor főként az érzelmeinkre hatunk, bár igazán ezt nem tudjuk szétválasztani, hiszen holisztikusan hat az esszencia, testre és lélekre egyaránt. Hidegpárologtatóban kb. 1,5 dl vízhez 2-3 cseppnél több olajat nem teszünk. Itt fontos, hogy akármilyen párologtató nem lesz jó, mert a benne lévő műanyagnak bírnia kell az olajokat, különben a műanyag feloldódik és azt is belélegezzük. Az igazi csoda, hogy az olajokat lehet belsőleg is fogyasztani, nagyon fontos megjegyezni, hogy mindezt kúraszerűen tegyük, és egyénenként eltérő, mit a hogyan és mennyit. Fogyaszthatjuk üres zöldségkapszulában vagy vízbe cseppentve, vagy nyelv alá. Emellett természetesen lehetőségünk van reflexpontokra, bőrre, talpra kenni, gyerekeknél főként ez aktuális 5 éves kor alatt. Egy csepp olajban 40 millió trillió molekula van, ezért bőrön való alkalmazás során érdemes hordozóolajjal keverni bizonyos esetekben, mikor helyileg kívánunk hatni, a hordozóolaj (kókuszolaj) a szövetekben tartja az olajat és nem illan el rögtön a véráramba.

A dōTERRA © - t orvosok, pszichológusok és természetgyógyászok is ajánlják!

Keressük meg együtt azt az olajat, amelyik a leginkább segít téged!  Ebben a legnagyszerűbben támogat majd nálam a iTOVi GSR szkenner. 

* A módszer nem minősül gyógyító tevékenységnek és nem helyettesítheti a mentál-egészségügyi ellátást.

* A dōTERRA © tanácsadás ingyenes!