iTOVi® mérés

iTOVi GSR szkennelő az emberi szervezet aktuális állapotáról ad információkat lelki és testi területekre és kisebb részletekre bontva. Feltárom vele a mátrixodat! Hiszen sokszor még magunk sem tudjuk meghatározni vagy bevallani magunknak és/vagy másoknak a lelki blokkjaink, mert akkor feltárnák gyenge pontjaink, vagy védelmező falaink - mint a pókerben pókerarccal játszunk és nem mutathatjuk a lapjaink, mert akkor már sebezhetőek lennénk és vesztésre állnánk. Az iTOVi nem a "pókerarcodat" vizsgálja, hanem azokat az elektromos impulzusokat méri, amikkel valójában kommunikál testünk és lelkünk egyaránt.

Az iTOVi szkenner a galvanikus bőrválasz (GSR) elektródákat, a nyomásérzékelőt, a hőmérsékleti értékeket és a Bluetooth technológiát egyesíti a bőr elektromos vezetőképességének kis változásainak mérésére.  

Bővebben az iTOVi technológiájáról:

  • A tudomány

Testünk rendkívül összetett kémiai, szerkezeti és energetikai remekművek, komponensek billióival, folyamatok és ciklusok millióival. Az elektromos jelek elegáns szimfóniája, amely mindannyiunkban nap mint nap előfordul, hogy testünket jó közérzetben tartsa, kiemeli összetettségünket és egyéniségünket. Ezek az elektromos aláírások vonatkoznak az Ön személyes hőmérsékletére, szívverésére, aktuális egészségi állapotára, és még egyedi elméjének működésére is.

Tehát az elektromosság minden emberben más és más történetet mesél el az egyén tudatos és tudattalan testi folyamatairól. Ez a bioelektromosság és a belőle tanulható, személyre szabott információ az iTOVi Scanner alapja.

  • Az inger

Folyamatosan mozgásban a testünk változik, forog és alkalmazkodik ahhoz, hogy egészségünk és homeosztázisunk maradjon. A belső és környezeti stimulánsok és stresszorok, hasznosak és károsak is, a test elektromos mintáiban bekövetkező változások egyik fő oka. A GSR technológia egyedi inger felmutatását követően nyomon követi ezeket a jelenségeket a szervezetben.

Tudva, hogy a test elektromos nyelven kommunikál önmagával, az iTOVi finom elektromos ingert, egy természetes wellness-termék pontos elektromos frekvenciáját alkalmazza, hogy tesztelje a test biológiai válaszát.

  • A válasz

Évszázadokon keresztül megfigyelték és rögzítették a test reakcióit különféle módszerekkel, beleértve a pulzusszámot, a szemtágulást, a légzési mintákat stb. Ezek a reakciók, ha gondosan rögzítik és igazolhatóan kapcsolódnak a testi folyamatokhoz, felhasználhatók a test és annak bizonyos ingerekre adott reakcióinak megértésére.

Az iTOVi Bluetooth rádióantenna segítségével mutatja be a fent említett ingert, majd a GSR segítségével méri a bőr reakciós változásának elektromos vezetőképességét, azonosítva a legkifejezettebb változásokat.

Ezután a GSR elektródákról származó összes adat elküldésre kerül az iTOVi algoritmushoz értelmezés céljából.

  • Algoritmus

Az iTOVi kézi szkennelés befejezése után az adatokat az iTOVi komplex szabadalmaztatott algoritmusa dolgozza fel, így mélyebb betekintést nyerhetünk a bőr vezetőképességének apró, de mégis számszerűsíthető változásaiba.

  • Jelentés

Amint az iTOVi vizsgálat befejeződött, egy jelentésben megjelenik a vizsgálat eredményei az iTOVi alkalmazásban. A szkennelési eredmények prioritásként vannak felsorolva, azon termékgyakoriságok alapján, amelyek a bőr vezetőképességének legerősebb változását idézték elő.

Mikor ajánlom az iTOVi mérést? 

  • amennyiben azonnali választ szeretnél lelki folyamataid feltárására,
  • ha kíváncsi vagy test-és szervrendszered aktuális terhelt állapotára,
  • ha célirányos és személyre szabott kiegészítő ajánlásokat keresel egészségi állapotjavításodhoz,
  • vagy ha személyre szabott pontos javaslatot szeretnél az iTOVi-tól esszenciális illó-olajok és étrendkiegészítők alkalmazásához. (Az iTOVi megméri azt is, hogy hogyan reagál a szervezeted az egyes termékekre.)

* Az iTOVi szkennelés és mérés ingyenes!

* A módszer nem minősül gyógyító tevékenységnek és nem helyettesíti a mentál-higiéniás ellátást.