Ingyenes Lótusz-Csend est

2022.06.17

2022.06.17. - 14:00-21:00 - Napalatti Közösségi Tér, 1092 Budapest, Kinizsi u. 37. - Várunk szeretettel ingyenes Lótusz-Csend estünkre! :) Nóri és Noémi vagyunk. Egy bemutató és beszélgető estet tervezünk testi-lelki blokkokról és azok oldási lehetőségeiről. Az Access Bars® komplex segítő módszert mutatjuk majd be az eseményen és szeretnénk a módszer kipróbálási lehetőségét is biztosítani mindenki számára. Ezen kívül szeretnénk még egy nagyon hasznos dolgot megmutatni és tapasztalatot cserélni vele, ez pedig az iTOVi szkennelő és mérő, ami a test elektromos impulzusai alapján fel tudja rajzolni a lelki leterheltség folyamatát és a testi problémák információit. Az este erre is lehetősége lesz mindenkinek, hogy kipróbálja és felfedezze ezen kis szerkezettel a valódi önmagát. Valójában mindkettő, az Access és az iTOVi is egy gyakorlatias, kézzel fogható módszer, így jól kiegészítik egymást, valamint az iTOVi segíthet megtalálni a problémák gyökerét, így gyorsabb lehet az Accessel is a fejlődés. Lesz még frequenciális zene és esszenciális olajok rezgésivel is fogunk dolgozni. Ketten vezetjük a folglakozást, mindketten Access Bars testkezelők vagyunk, így mindenkire sor kerülhet a kezelés kipróbálására és az iTOVi mérésre is egyaránt.

Pontosan milyen témákat érintünk majd az eseményen?

...Stressz, mélylazítás, delta-relaxáció, túlsúly, fogyás, emberi kapcsolatok, párkapcsolat, szexualitás, elengedés, befogadás, fogantatás, szervrendszerek, öngyógyító folyamatok, teremtések, demanifesztálások, és még további egyéni problémák, elakadások, blokkok feltárása és gyógyítása, egyéni célok elérése és önfejlesztés... valamint bármi, ami a csoportot és az egyéneket leginkább érinti és segíti.Tudnod kell azt, hogy nem csak csoporti szinten, hanem egyénileg is dolgozunk majd az eseményen.Egy érdekes és szórakoztató tapasztalatcserét, beszélgetést szeretnénk legfőképpen kihozni az estéből úgy, hogy senki ne távozhasson üresen. Ne hagyd ki Te sem ezt az ingyenes lehetőséget!
(A későbbiekben már csak hozzájárulással fogjuk szervezni.)


Az eseményre bármikor érkezhetsz délután 2-től este 7-8-ig, mivel egyéni fogllakozásokat is tartunk. Kérlek jelezd, hogy mikor tudsz érkezni, hogy egyeztethessünk ne legyen sok összecsúszás. :) De abszolút rugalmasak vagyunk.

A férőhelyek száma is miatt kérlek jelentkezz az alábbi elérhetőségen!