Rólam

Szeretettel üdvözöllek! 

Noémi vagyok, segítő, útmutató, meditáló, alkotó, tervező, élettapasztaló, szabadon. Mottóm: Az élet egy álom, és én variálom. Ismerkedj meg velem és alkossuk újra az életed! 

Az Óbudai Egyetemen végeztem, mint ruhaipari terméktervező. Mindig is a művészet és a színek világa varázsolt el, és közben tudtam azt is, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni és segíteni készségeimmel. Így a terméktervezői út tűnt elsőként a legmegfelelőbbnek. Ezt követő utamon találkoztam a holisztikus szemléletű módszerek fantasztikus lehetőségeivel és hatásaival, melyeket magamon is gyakoroltam. Megszerettem többek között a jógát,  mélymeditációt, az energetikát, a reflexológiát és a természet áldásos erejét. Ezáltal újrafogalmazódott életutam. Szeretném átadni az eddig megszerzett tudásomat, sőt továbbképezni magamat bennük és ez által, ezekkel segíteni. Művészetterapeuta, természetgyógyász és holisztikus szemléletű terapeutaként és tanácsadóként szeretnék szolgálni a jövőben. 

Az egyik legjobb holisztikus és gyakorlatias módszernek az Access Bars®-t tartom, azonnal beleszerettem és nem is volt számomra kérdés, hogy megtanuljam a kezelési technikát, hogy én magam tudjak segíteni vele másokon, a szeretteimen, családomon is. Ez az elsőszámú, amivel bárkinek segíteni tudok. Amennyiben változtatni szeretnél életed bármelyik területén javaslom hogy, kezdd nálam az Access Bars-al!

Másik nagy szerelmem a dōTERRA© esszenciális olajok, melyek ugyancsak holisztikusan hatnak a lélekre-testre-szellemre. A legmagasabb minőségű és igen koncentrált, tiszta illóolajok a világon, amikkel én magam is együtt élek már 2 éve. Egy természetes megoldás a kihívásokra, melyet úgyszintén szeretnék továbbadni.

A művészetet sem szeretném elengedni, így született meg bennem a művészetterápiás jellegű Színvilág Workshop ötlete, amivel egy támogató közösséget és közös élményeli alkotást szeretnék létrehozni. Emellett Stílustanácsadással is foglalkozom egy kollektív szintre emelve. Személyes mantrát a céljaidhoz pedig bármikor kaphatsz tőlem.

Pontosan miben tudok Neked segíteni? Keress meg bátran, együtt ránézünk elakadásaidra és megkeressük az utat a kiteljesedésed felé. A szolgáltatásaimról bővebben pedig a 'Szolgáltatásaim'  fül alatt tudsz olvasni vagy itt kattints a kiemelt címszavakra.

Köszönöm, hogy itt vagy! :) Szeretettel várlak foglalkozásaimra! :)

Az élet egy álom, és én variálom.