Színvilág Workshop

Ezen a művészeterápiás jellegű élmény workshopon színtan, alkotás, frequenciális zene, mozgás, érintés és festés útján dolgozunk csoportosan blokkjaink elengedésén.

foto: Anastasia Shivrina
foto: Anastasia Shivrina

Színtannal és a színek terápiás lehetőségeivel már az Óbudai Egyetemen találkoztam, amikor terméktervezőnek készültem. Már akkor ez volt a kedvenc tantárgyam az ergonómia mellett. Valahol már akkor is benem volt, hogy nem elég számomra csak a design, szeretnék mélyebben segíteni az embereknek azzal, amit megtervezek és lehozok majd a Földre. Majd ezt követő életutam során találtam rá és fedeztem fel a jóga, meditáció és az energetikai módszerek testi és eletterületi hatásait. Minden rezgés és energia, mint ahogyan a fény, a színek, a zene, a gondolat, az érzés és az anyag is rezgésből áll és különböző frequencián rezegnek. Lelkünk és testrendszerünk képes elhangolódni az ideálistól, melyen tudunk dolgozni különböző módszerekkel. Így született meg bennem a művészeti élménykurzus ötlete, mellyel az elengedésen, befogadáson és teremtésen dolgozhatunk csoportosan.

Nem kell kézügyességednek vagy művészi vénádnak lennie hozzá, enélkül is megtapasztalhatod azt az alkotási készséget, ami mindannyiunkban megvan. Az alkotás, teremtés mindannyiunké és én ott leszek, hogy segítsek rámutatni. A workshopon színtannal is dolgozunk. Ezen kívül fontosnak tartom az anyagban való dolgozást is. A kurzuson mozgással és egymás érintésével is dolgozunk. Mindenki csak addig, amennyire azt az saját lénye szeretné megengedni. Ezzel is segítve és támogatva egymást. Kapcsolódunk és együtt elengedünk, manifesztálunk, teremtünk és alkotunk. A folyamatot frequenciális zene segíti és kíséri majd.

Mikor ajánlom a Színvilág művészeti workshopot?

  • ha egy csoportos alkotásra vágysz,
  • ha szeretnél megnyugodni vagy elengedni valamit,
  • ha csoportosan dolgoznál blokkjaidon,
  • ha befogadást, teremtést gyakorolnál,
  • amennyiben törődésre, támogató közösségre vágysz,
  • ha szeretnéd megismerni a színek varázslatos erejét,
  • vagy ha csak szeretnéd megtapasztalni alkotói készségedet.

Gyere és éljünk meg együtt egy csodás alkotást egy támogató körben!

* A módszer nem minősül gyógyító tevékenységnek és nem helyettesítheti a mentál-egészségügyi ellátást.